X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

De nieuwe Classic at Home giftsets van Rituals zijn nu beschikbaar!





06 september 2023
Deze giftsets bieden een heerlijke selectie van producten waarmee je een ontspannen en luxe sfeer in je eigen huis kunt creëren. 

De Classic at Home giftsets zijn verkrijgbaar in verschillende varianten  (Privat Collection, Sakura, Ayurveda, Jing en Mehr), elk met hun eigen unieke samenstelling van Rituals-producten. Deze sets bevatten  een geurkaars en geurstokjes, die je huis een heerlijke geur en ambiance geven.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een relatie of voor medewerkers, 
de Classic at Home giftsets zijn een geweldige keuze. Ze zijn niet alleen prachtig verpakt, maar bevatten ook hoogwaardige producten van Rituals, bekend om hun luxe en ontspannende ervaring.

Natuurlijk kun je ze ook combineren met bijvoorbeeld een heerlijk zacht plaid, boeklamp en boek&tijdschrift kadobon, met de unieke hoodie of wat denk je van de heerlijke warme voetenwarmer.

Haal een beetje luxe en ontspanning in huis met de nieuwe Classic at Home giftsets van Rituals!

RITUALS CLASSIC HOME SET OF JING 2023 2024
Deze combinatie is verrijkt met de stressverlagende geuren van jujube en lotus en creëert een heerlijk ontspannende en zachte bloemige geur.

RITUALS CLASSIC HOME SET OF AYURVEDA 2023 2024
Deze combinatie is verrijkt met de zachte en ontspannende geur van zoete amandel en Indiase roos en brengt lichaam, geest en ziel in balans. 

RITUALS CLASSIC HOME SET OF MEHR 2023 2024
Deze combinatie is verrijkt met het energieke aroma van zoete sinaasappel en cederhout en creëert een zoete maar kruidige geur die je humeur direct een boost geeft.

RITUALS CLASSIC HOME SET OF SAKURA 2023 2024
Deze combinatie is verrijkt met de zoete en zachte geur van kersenbloesem en rijstmelk en laat je iedere dag als nieuw beleven.


X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook