X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Trend in kerstpakketten 2023: duurzaam





25 augustus 2023
Neem bijvoorbeeld het kerstpakket Bee Friendly, heerlijke biologische of vegetarische producten verpakt in de prachtige Dutch Design Opbergbox.

Dutch Design Storage Box Kerst Triptic
Jaarlijks worden er na de feestdagen miljoenen cadeauverpakkingen weggegooid. ‘Pure verspilling’ vond Tim Várdy, eigenaar en bedenker van de Dutch Design Chair en zijn stijlvolle krukje van karton kreeg een nieuwe toepassing als verpakking. Dit duurzame idee werd snel en enthousiast opgepakt en is inmiddels niet meer weg te denken uit de kerstbranche.

Een goede reden voor Dutch Design Brand om met een nieuwe productlijn te komen: de Dutch Design Storage Box, wederom gebaseerd op duurzaamheid en hergebruik van de verpakking. De Storage Box is een stevige, stijlvolle opbergdoos die bestaat uit een stuk zonder lijmverbinding en makkelijk te vouwen is.


De foodproducten zijn uit de serie: Bee Friendly
Met deze duurzame en verantwoorde themalijn maak je een bewuste keuze. De biologische, vegan of vegetarische producten zijn goed voor jou én jouw omgeving. Daarnaast steun je de werkzaamheden van stichting The Pollinators die streeft naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten, zoals bijen en vlinders. Met de verrassende upcycle tips geef je een deel van de verpakkingen een tweede leven. Kortom, geniet van Kerst en geef gelijk een beetje terug aan de natuur.


X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook