Eigen Keuze Kerstpakket

Het Eigen Keuze Kerstpakket; Een sensatie dat altijd in de smaak valt! Vanuit de bank bij de open haard, tussen de geur van dennentakken en het kerstdiner, stellen uw werknemers zelf hun eigen kerstpakket samen. In een speciaal ingerichte webshop met meer dan 6.000 artikelen puilen onze schappen uit aan keuzemogelijkheden! Een ware Winkel van Sinkel, met voor ieder wat wils. Een gegarandeerd succes!
  • Medewerkers krijgen ultieme keuzevrijheid voor 100% tevredenheid
  • Keuze uit meer dan 6.000 artikelen: food- en nonfood producten, cadeaus, belevenissen, kadokaarten en goede doelen
  • Alle cadeaus worden verpakt in een feestelijke kerstdoos
  • Door middel van een puntensysteem eenvoudig door de medewerkers zelf samen te stellen. U heeft er geen omkijken naar!
9 van 10 beoordeeld door 437 reviews op uit 437 Feedbackcompany

Hoe werkt het Eigen Keuze concept?

Van uw aanvraag tot levering aan de medewerkers: het Eigen Keuze concept werkt in 3 eenvoudige stappen.
Of bekijk hier de instructie-video.
 
1PUNTEN
Het bedrag dat uw medewerkers per persoon mogen besteden zetten wij om in punten.
2INLOGGEN
U ontvangt de informatie waarop de pakketcodes en wachtwoorden staan vermeld. De informatie kunt u als volgt ontvangen:
- Per mail met inloggegevens voor de medewerkers
- De medewerkers ontvangen de inloggegevens direct van X-masgiftsonline.
- Als voucher in feestelijke envelop (zonder extra kosten)
- Als kadobox met voucher en chocolaatjes of kleine kadootjes (€ 1,50)
3LEVERING
Nadat de medewerkers een eigen kerstpakket hebben samengesteld wordt het pakket verzegeld en volgt een emailbevestiging. Levering vindt plaats op de afgesproken dag op de aangegeven locatie (uw bedrijfsadres of feestlocatie) of de huisadressen.

Wanneer wordt het Eigen Keuze Kerstpakket geleverd?

Er zijn twee verschillende opties voor de levering van de kerstpakketten: levering voor dekerst of na de kerst. Bij levering voor de kerst stellen uw medewerkers het pakket tussen 1 oktober en 17 november samen. Het pakket wordt vervolgens op een door u gewenste afleverdatum vóór de kerst geleverd. Laat u de medewerkers rond de feestdagen hun kerstpakket samenstellen? Dan ontvangen zij deze in januari.
1OPTIE 1
Uw medewerkers stellen hun eigen kerstpakket samen tussen 1 oktober en medio november. De levering van de kerstpakketten vindt op de door u gewenste afleverdatum vóór kerst plaats.
2OPTIE 2
U deelt de vouchers met de inlogcodes rond de feestdagen uit. Vervolgens stellen demedewerkers hun pakket in december en januari samen en vindt de levering van de pakketten injanuari plaats.

Vouchers

Uw medewerkers ontvangen de pakketcodes en wachtwoorden per mail, brief of voucher. Met deze code loggen ze in op de gepersonaliseerde webshop. Hier kunnen zij vrij kiezen uit ons assortiment met ruim 6.000 artikelen. Het aantal toegekende punten besteden ze volledig naar eigen vrijheid! Zo heeft iedere medewerker altijd een kerstpakket naar 100% tevredenheid.
Worden punten niet ingewisseld? Dan worden deze u ook niet in rekening gebracht.

Liever een offerte aanvragen?

Bent u benieuwd wat een Eigen Keuze Kerstpakket voor uw medewerkers gaat kosten? Wij denken graagmet u mee. Vraag vrijblijvend een gratis offerte bij ons aan!

De voordelen van ons Eigen Keuze Kerstpakket

  • X-masgiftsonline gaat voor 100% tevredenheid! Wij vinden het leuk om iedereen te verrassen en gaan hier graag een stapje verder voor. Heeft u een speciale wens? Wij denken graag mee!
  • Medewerkers kiezen uit het grootste online assortiment van meer dan 6000 verschillende artikelen.
  • Vooral geschikt voor organisaties met veel verschillende medewerkers met uiteenlopende wensen.
  • Al mogelijk vanaf 20 medewerkers.
  • Volledig gepersonaliseerde webshop mogelijk, van inlogscherm tot selectie van het beschikbare assortiment in huisstijl.
  • Met onze X-mas servicebelofte garanderen wij snelle communicatie, uitgebreide bereikbaarheid en een persoonlijke afhandeling. Onze helpdesk staat 7 dagen per week voor u klaar, van 8.00 tot 22.00 uur. Per telefoon, mail, WhatsApp en chat. Voor u en uw medewerkers!
X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook