X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Reistassen Collection Xcada







23 september 2021
Onze succesvolle lijn met exclusieve reistassen van  Collection Xcada is uitgebreid met een reistas in de kleur cognac. Deze kleur is erg populair voor bijvoorbeeld laptoptassen en dus hebben wij naast een donker bruine en zwarte variant nu ook in cognac kleur beschikbaar.

Deze fraaie Collection Xcada Travelbag is een aanwinst als je regelmatig op reis gaat en dan comfortabel wilt reizen. Deze reistas is geschikt voor een zakenreis maar ook voor een korte vakantie. Zoals je van het Collection Xcada  Brand mag verwachten is ook deze reistas uitgevoerd in fraai kunstleer en ook qua ontwerp is aan ieder detail gedacht. De reistas (travelbag) heeft een royaal hoofdvak dat wordt afgesloten met een rits. Verder heeft deze tas verschillende handige vakjes met ritsen voor het bewaren van je pasjes en sleutels.
Met deze fraaie reistas kun je overal voor de dag komen en dankzij de uitstekende kwaliteit heb je er vele jaren plezier van. 

Deze leatherlook reistas heeft een formaat van: 51 x 21 x 38 cm en heeft een inhoud van 40 liter.

Daarnaast hebben wij nu voor alle drie de kleuren een bijpassende toilettas beschikbaar.

Ruime toilettas met voorvak en rits. Daarnaast heeft deze luxe toilettas ook nog een binnenvak met rits.
Afmeting: 26*17*11 cm

Maak een combinatie met een Rituals giftset en geef een prachtig kerstpakket/kerstcadeau!


Voor de heren bijvoorbeeld de zwarte reistas en een Samurai Rituals giftset. Dit kan van de small, medium of large variant.

Voor zowel heren als dames is de donker bruine reistas gecombineerd met Jing of Hammam Rituals giftsets weer een bijzonder mooie combinatie. Of de cognac reistas met Mehr Rituals!

De donker bruine reistas gecombineerd met Sakura of Ayurveda Rituals is een prachtig cadeau voor dames.

Stel uw eigen combinatie samen in de webshop. 

Hoe je een Rituals cadeaupakket zelf kunt samenstellen:

Stap 1: Kies een Rituals giftset waar u een pakket mee wilt maken en selecteer deze. U komt nu op de detailpagina

Stap 2: Selecteer één of meerdere producten bij "Maak een pakket van dit product"

Stap 3: Vul het aantal bij het product in (in veel gevallen zal dit 1 zijn, maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om 2 baddoeken aan een giftset toe te voegen)

Stap 4: Vul onderaan het aantal pakketten weer zoals u wilt ontvangen in de gemaakte samenstelling

Stap 5: Klik op Toevoegen aan winkelwagen

Stap 6: U kunt nu of verder winkelen om meer pakketten samen te stellen of toe te voegen of verdergaan met afrekenen

Let op: vanaf 1 oktober komen alle nieuwe Rituals giftsets online!

X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook