X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Kerstpakketten trends 2021

















24 augustus 2021
We zetten de trends voor u op een rijtje en of u nu voor onze module om een kerstpakket online samen te stellen of een pakket in de webshop kiest, deze trends helpen u op weg naar een uniek kerstpakket!


Kerstpakkettentrends 2021: Gezelligheid, met elkaar!

Cosy days 

De winterdagen zijn de meest cosy dagen van het jaar. Maak het jezelf gemakkelijk en nestel je comfortabel voor de open haard onder een grof gebreide plaid. Tijd voor een goed boek of een (ont)spannende serie onder het genot van een lekker kopje thee en een stukje zelfgebakken en gedecoreerde taart. Hier word je toch blij van en zo kom je na een drukke werkdag helemaal tot rust. Geniet!

Serene

Een natuurlijke, rustige lifestyle lijn met veel wit. Wittinten zijn trend en combineren goed met natuurlijke materialen zoals het groen en licht hout. Een winters tafereel buiten en een mooi gedecoreerd hoekje in de woonkamer. Rust en sereen, dat is de uitstraling van deze sfeervolle lijn!

Today

Geniet van vandaag! Er zijn zoveel kleine geluksmomentjes te vinden. Geniet ervan, koester ze en deel die momentjes met vrienden en familie. Today is een moderne lifestyle lijn waarin diverse trends samenkomen: natuurlijke kleurtinten, geweven materialen, terracotta, botanisch groen en droogbloemen. Een warme, sfeervolle lijn waarin genieten centraal staat. Today!

Kerstpakkettentrends 2021: Bedanken & leuke teksten

For you
Wil je iemand bedanken of je waardering laten blijken, kies dan voor de For You artikelen. De kracht zit in complimenten als Terrific, Excellent en Marvelous. De ontvanger zal zich beslist éxtra speciaal voelen. Het sprankelende stippenpatroon in de stijlvolle kleuren goud, zwart en wit geven aan elk pakket een feestelijke uitstraling. De producten zijn een genot om te krijgen en gemaakt om van te genieten. Uitpakken is een feestje. Speciaal voor jou!

Many thanks

Laat tijdens de feestdagen je waardering blijken aan je medewerkers en bedank ze voor hun inzet van het afgelopen jaar met deze chique producten. De prachtige grafische patronen in combinatie met sprankelend goud en pakkende complimenten maken het een feestje om dit pakket uit te pakken. Wat je je medewerkers ook wilt meegeven. Dit pakket zegt eigenlijk alles: MANY THANKS. You deserve this!

Gedeeld Geluk

Geluk vermenigvuldigt zich door te delen. Met deze producten geniet je samen, want dat is het eukste om te doen. Kleine genietmomentjes met de lekkerste producten. Feestelijk en chique met mooie teksten in goud uitgevoerd, want jij verdient goud!

Daarnaast nog themalijnen als: Teamwork, Thank You en CMPLMNT


Kerstpakketten 2021: Stoer & ruig


Fire & grill

Stoer en ruig. Zo kan je de Fire & Grill artikelen het beste omschrijven. De industriële elementen als roestkleurig cortenstaal en het grijs metaal passen helemaal bij deze sfeer. Voor de echte vleesliefhebbers hebben wij een heerlijke voorgegaarde runderhamburger maar ook voor wie liever geen vlees eet zijn er likkebaardend lekkere producten zoals s’mores en bierbakbrood. En of het nu zomer of winter is,
BBQ’en kan het hele jaar door, dus….Fire up the grill!

Proeflokaal

Welkom in het proeflokaal. Het interieur met staal en hout is een stoere setting waar je kunt afspreken met vrienden. Genieten van planken vol met lekkere hapjes en daarbij horen natuurlijk passende drankjes zoals een goed biertje of fris wijntje. Je mag overal van proeven, er is voor ieder wat wils. De productfoto’s spatten van de verpakkingen af en de trendy typografie maakt het helemaal van nu. Kom je ook langs?


Vakmanschap

Deze stijl is gebaseerd op de industriële jaren ’20: Vintage labels, strak gesneden tweedpakken, sigaret op de lip en het liefst een whiskey in de hand. In Vakmanschap zie je de harde werkers mentaliteit terug. Beelden van arbeid worden afgewisseld met materialen en labels die de jaren ’20 typeren. Hard werken wordt beloond met heerlijke producten!

Kerstpakketten trends 2021: Typisch kerst


Iconic Christmas

Een klassieke kerstlijn met een luxe uitstraling, zoals je die verwacht bij Harrods.
Met moderne grafische iconen van kerstbomen, sterren en kerstballen in duo design met trendy notenkrakers. De combinatiemogelijkheden zijn hélemaal eindeloos als je de producten van de Gold, Blue en Red label alsmede Happy Jul eraan toevoegt.
Kortom dé perfecte lijn voor een gevarieerd en feestelijk Kerstpakket.


Happy Jul

Folklore patronen uit Scandinavië zijn dé trend. Deze prachtige patronen zijn als uitgangspunt genomen voor deze op en top kerstlijn. De vrolijke en decoratieve kerstillustraties geven deze verpakkingen een nostalgische uitstraling. En hoe leuk is het dat je de verpakkingen kunt hergebruiken. Pimp je telefoonhoesje met een Happy Jul patroon of knip de kerstballen uit en maak je eigen kersthangers voor in de boom. Trek je Noorse wintertrui uit de kast en steek de Zweedse fakkel aan. Vier Kerst in Scandinavische stijl. Happy Jul!

Kerstpakketten trends 2021: Duurzaam


Go Green

Go Green staat voor lekker en gezond genieten. Vegan is hot en veel producten uit deze lijn zijn dus ook veggie. 2021 wordt het jaar van de groente en fruit. De producten van kerstpakketten zijn weliswaar niet direct bij de groenteboer te vinden, maar combineren wel prima voor maaltijden en tussendoortjes. De balans tussen gezond en lekker eten is belangrijk. Go.Green zit hem ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Van elk verkocht product wordt een deel van de opbrengst apart gezet. Met dit thema steunen we de stichting Trees for all. Trees for all plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert daarmee CO2-uitstoot. Van de totale opbrengst gaan we bomen aankomen en aanplanten. Het eerste  bedrijfsbos is inmiddels geplant!

Zaai, oogst, proef

Biologische en vegetarische producten zijn onderdeel geworden van ons dagelijks eetpatroon en zijn dan ook niet weg te denken uit het kerstpakket. Geniet van deze stoere lijn, met respect voor onze boeren en aandacht voor het gehele landbouwproces van zaaien tot oogsten en natuurlijk proeven. De metafoor naar organisaties en het bedrijfsleven is tevens snel gelegd, want wie op het werk zaait zal oogsten en dat proeft ..eh.. smaakt naar meer!

Kerstpakketten trends 2021: Outdoor & travel


Lets walk

Prachtige winterse natuur met roodborstjes op een tak, pluimen van pampasgras en bevroren bessen. Mensen die genieten tijdens een heerlijke winterwandeling. Sportief met een lach, dat is waar Let’s Walk om draait. Met een beetje geluk ligt er sneeuw en kan je genieten van een wit uitzicht. Verder is het sprookjesachtig stil en hoor je alleen de sneeuw knisperen onder je schoenen. Dus haal die frisse neus en rode wangen. Het is altijd wandelweer. Let’s Walk!

Outdoor

Trek je jas en stevige schoenen aan en ga lekker naar buiten! De natuur in te voet of op je fiets. Alleen of samen. Een frisse neus halen! Ga erop uit in je eigen omgeving of trek verder weg. Outdoor is een stoere lijn die draait om het naar buiten gaan. Lekker even naar buiten!


Kerstpakketten trends 2021: Specials


Van de chef Soenil

Spicy chef Soenil Bahadoer is chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. Soenil combineert de Westerse keuken met zijn Surinaamse en Hindoestaanse roots. Hij gebruikt daarbij specerijen en smaken die hij van zijn moeder heeft meegekregen. Zijn gerechten en producten zijn gedurfd en net even anders, vandaar dat hij de Spicy chef wordt genoemd.
Soenil laat graag zien wat er mogelijk is met zijn producten.
Bekijk recepten en filmpjes via tastemakers.nl/vandechef.

Flowers & art

Prachtige stillevens met een verscheidenheid aan bloemen. Het bijzondere is dat er bloemen worden gebruikt die in verschillende periodes van het jaar bloeien. De combinatie met andere bekende werken geeft nog meer verdieping in deze lijn. In interieur worden bloemen, maar ook andere bekende kunstwerken, op diverse manieren toegepast: als print op kussens of een poef, wandposters met een mooi kunstwerk, droogbloemen en natuurlijk een vers boeket.


Kerstpakketten trends 2021: Altijd een succes


Italiaanse keuken

De Italiaanse keuken is verreweg de meest geliefde keuken ter wereld en daardoor ook een graag gezien thema binnen kerstpakketten. Themalijnen zijn: Itallian Classics en Al Dente

Kleurenpakketten

Ons kleurassortiment is verkrijgbaar in rood, zwart, goud, oranje, blauw en groen en daardoor combineerbaar met elk type pakket. Wij hebben bijna alle producten zelf geproefd en weten zeker dat ze voldoen aan de beste kwaliteit.


Kerstpakketten trends 2021: hèt ultieme eigen keuze kerstpakket


Iedere medewerker mag zijn eigen kerstpakket samenstellen. En dan hebben we het niet over een keuze uit alleen cadeaus! Het assortiment bestaat uit meer dan 4000 artikelen van food- en non-food, tot cadeaus, belevenissen en goede doelen. Zodat iedere medewerker ultieme keuzevrijheid heeft! Daarmee zijn we al meer dan 10 jaar uniek in Nederland en België.

X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook