X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Zomer cadeaupakketten


01 juli 2021
Zomerpakketten? 
Ja zeker, ons concept waarbij iedereen een eigen cadeaupakket kan samenstellen is er ook buiten de kerstperiode om. Natuurlijk kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen gericht op de zomer en/of vakantieperiode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pakket met de hippe gele of aqua blauwe rugzak gevuld met lekkers of een heerlijk Rituals pakket gecombineerd met baddoek of badjas. Bel of mail ons en we gaan direct aan de slag. 

Maar het is natuurlijk ook super leuk om medewerkers zelf hun zomercadeaus te laten kiezen in onze webshop met ruim 2400 artikelen. Succes gegarandeerd.

Vraag geheel vrijblijvend een inlogcode aan en wij laten zien wat de mogelijkheden zijn!
X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook