X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Trends in kerstpakketten: Thema Teamwork


14 september 2020
Een thema als teamwork is al jaren een populair thema en is afgelopen jaren dan ook regelmatig ontwikkeld door onze foodleveranciers met heerlijke producten in leuke verpakkingen.

Teamwork 2020
Met elkaar aan de slag als team. Samen werkt het namelijk veel beter. Teamwork staat hier centraal. Inspirerende en motiverende teksten staan stevig op de verpakking. Je ziet teamwork in diverse werkbranches voorbij komen. Op die manier kan iedereen zich met deze lijn identificeren. Een stevige, stoere lijn voor echte teamplayers.

Kijk bijvoorbeeld in onze webshop voor Teamwork pakketten  of stel zelf online een kerstpakket samen rond het thema teamwork. Dit kan al vanaf 20 pakketten.


X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook