X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Duurzaam kerstpakket





10 oktober 2019

Bijzondere kerstpakketten met Coffeaplant in jar, een duurzaam kado!

Wij zijn er helemaal weg van!

Een echte plant die je nooit water hoeft te geven! Door het uitgekiende ecosysteem heeft de plant constant voldoende zuurstof, voedingstoffen en vocht en kan hij mooi doorgroeien. De veerkrachtige Coffea plant past zich aan aan het formaat van de pot.

  • Levende Jar Coffea arabica plant in een mooie glazen pot
  • De weckpot is gemaakt van glas, staal en rubber
  • Je hoeft hem nooit water te geven!
  • De plant herbruikt de voedingsstoffen en het water

De speciaal geselecteerde plant in deze weckpot is de Coffea Arabica, beter bekend als de koffieplant komt vers van de kweker. Dit unieke designer item staat niet alleen goed in je interieur, het ook makkelijk te onderhouden. Al wat hij vraagt, is een beetje liefde!

Let op dit is een DIY pakket met duidelijke instructies.

Dit plantje verzorgt zichzelf door de speciale samenstelling van voedingsstoffen in de pot. De bokaal bootst namelijk het natuurlijke vochtige biotoop van de leefomgeving van de plant na. Omdat de bokaal hermetisch is afgesloten, kan de plant het water en de voedingsstoffen recyclen. Zo ontstaat een eigen kringloop. Je hoeft ‘m dus geen water te geven, ideaal voor mensen met minder groene vingers!

Belangrijk is dat je het bijgevoegde boekje goed doorleest! Zet de plant op een lichte plaats, uit de zon. Plaats de plant op een plek waar de temperatuur constant is, bij voorkeur op kamertemperatuur van 15°C tot 25°C. Omdat planten levende wezens zijn, zullen deze nooit exact gelijk zijn. Er zullen verschillen in hoogte en vorm voorkomen.

Voor alle kerstpakketten met dit leuke en duurzame cadeau: Pakketten met Coffea plant in jar

X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook