X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Kerstpakket Basket - zeer populair!



03 oktober 2018
Deze week is het Basket kerstpakket (€ 38,60) ineens de Top 20 ingeschoten en is deze week het meeste verkochte kerstpakket. Er is ook nog een groter broertje van dit leuke kerstpakket beschikbaar. De large variant dus voor € 58,95

Het cadeau in dit kerstpakket is de multifunctionele design mand / bijzettafel, welke gemaakt is van ijzer. Het heeft een stevige houten deksel welke ook als dienblad te gebruiken is. Ideaal als koffietafel, opbergmand, krantenbak en decoratie in ieder huishouden. Deze was afgelopen jaren al zeer populair en helaas ook ieder jaar weer voortijdig uitverkocht.

De foodproducten in deze kerstpakketten zijn uit de serie Brasserie. Brasserie staat voor uitnodigend en bijzonder gastvrij. Welkom bij De Brasserie dus. Rustig even een krantje lezen op het terras en genieten van een heerlijke koffie met versgebakken appeltaart. Het geluid van koffiebonen die worden gemalen. En de geur van versgebakken brood wat net uit de oven komt. Ook voor een 12-uurtje kun je hier terecht: een heerlijk tomatensoepje versgebakken brood. Vanavond keuze uit de specialiteit van het huis de satéschotel of de grillburger met verse friet. Eet smakelijk! De verpakkingen van deze foodproducten zijn prachtig, je krijgt meteen zin in alles!

De bijpassende kerstdoos is op maat gemaakt voor deze mand en de producten worden dus weer in de mand verpakt. Daarmee is het feest compleet!
X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook