X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Nieuwe (food)thema's voor Kerstpakketten 2018






21 augustus 2018
De (food)thema's waarbij medewerkers expliciet bedankt of geinspireerd worden zijn al jaren zeer succesvol en heel populair. Natuurlijk is het leuk om bij de keuze voor een kerstpakket te kiezen voor een foodlijn waarbij je dankbaarheid voor de inzet extra kunt accentueren. Want je doet dit sowieso al wanneer je medewerkers verrast met een kerstpakket, maar nu met een extra knipoog. Of dit nu voor een klein of groot budget is, dat maakt eigenlijk niet zo veel uit, het gaat om het gebaar en de aandacht die er aan besteed wordt.

Er zijn dit jaar nog weer meer foodthema's die op deze trend inspelen.

Adventure

Erop uit trekken, even weg zijn uit het alledaagse leven. Wanderlust, de behoefte om de wereld te ontdekken. Avonturen tegemoet gaan in welke vorm dan ook. Dichtbij of juist ver weg. Samen met anderen of juist even alleen. Het maakt niet uit waar naartoe. Jezelf uitdagen om (een klein stukje) uit je comfortzone te stappen en laat je verrassen door wat je onderweg tegenkomt. Adventure! 

Explore

Je bent jong, avontuurlijk ingesteld en geeft liever je geld uit aan ervaringen dan aan bezit.
Heel de wereld ligt voor je open - dus waar wacht je nog op? Ga op reis en ervaar de enorme variatie en grootsheid van de natuur. Welke windrichting je ook kiest en waar je ook terechtkomt, reken maar op een gevoel van vrijheid en verwondering. Grijp de kans om nieuwe avonturen te beleven, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe inspiratie op te doen. En van mooie herinneringen heb je een leven lang plezier.
Explore and let’s go somewhere!

Op Koers

Wie op koers wil blijven moet elke dag opnieuw in touw. Gelukkig heb jij een bemanning waar je het hele jaar op kunt rekenen. Daar doe je graag eens iets voor terug natuurlijk, zeker rond de feestdagen.
In deze stoere lijn vind je allerlei zoete en zilte lekkernijen en een erwtensoep die stevig genoeg is om een zuidwesterstorm te doorstaan. Ook een aardewerk kruikje met een alcoholisch drankje voor de crew ontbreekt uiteraard niet. Even voor anker gaan om te genieten hebben ze zeker verdiend - maar daarna is het weer volle kracht vooruit! 

Tijd voor elkaar

Investeer deze feestdagen eens écht in elkaar. Ga offline en beleef samen de gezelligste tijd van het jaar. Samen delen, samen lachen, samen genieten. In Tijd voor elkaar vind je op elke verpakking een vraag die je de ander kunt stellen, zo breng je een leuk gesprek op gang! De winterse sfeer en lekkere producten maken het gezellige avondje compleet! 

With Compliments

Stijlvolle, chique lijn uitgevoerd in zwart-wit met een goud accentje. In deze lijn draait het om de inspirerende, waarderende teksten. Hiermee kun je de ander een mooi compliment geven op een luchtige manier.

X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook