X-MASGIFTSONLINE BLOGS

Denim Drift / Driftblue




29 maart 2017
Jaarlijks maakt Flexa dé kleur van het jaar bekend. Voor 2017 is dat volgens het verfmerk onbetwist blauw, Denim Drift om precies te zijn. Met deze blauwgrijze kleur kun je alle kanten op. De kleur is namelijk goed te combineren met andere blauw- en grijstinten en vormen samen een veelzijdig kleurenpalet. Ben je ook niet benieuwd hoe jij deze mooie kleur kunt toepassen in je interieur?

Fris, stoer én veelzijdig
De keuze voor Denim Drift was voor velen geen verrassing. Blauwtinten zijn al een tijdje populair in het interieur en het aanbod in blauwe woonaccessoires wordt alsmaar groter. Denim Drift is een toegankelijke kleur die in iedere woonstijl makkelijk toepasbaar is. Het is fris, stoer en perfect te combineren. De kleur komt het beste tot zijn recht in combinatie met grijze, witte en donkerblauwe tinten. Wil je de kleur een warmere uitstraling geven? Mix Denim Drift dan eens met gouden accenten. Kortom: met deze frisse kleur kun je komend jaar alle kanten op!

Denim drift in kerstpakketten
Naast de vele nonfood-items in deze kleur, is er zelfs een uitgebreide foodlijn met het thema Denim Drift met als naam: Driftblue. Kies bij thema's: driftblue en stel je eigen kerstpakket samen in deze trendy kleurlijn.
X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook