X-MASGIFTSONLINE BLOGS

Uit de kom: bowlfood is de trend




29 maart 2017
 Inmiddels kunnen we niet meer om ‘bowlfood’ heen, het is dé foodtrend van dit moment. Een mooie kom leent zich perfect om elke maaltijd van de dag in te serveren. Van smoothie bowl tot poké bowl en van breakfast bowl tot buddha bowl, vanaf nu eet je alles uit de kom!
 

Komfort food
Waarom is de kommetjestrend zo populair? Wij begrijpen dat wel. Bowlfood is namelijk ultiem comfort food. Niks is knusser dan met een warme kom vol lekkers op de bank kruipen en te genieten van je verse maaltijd. Bovendien zijn de kommen vol kleurrijke ingrediënten vaak een kunstwerkje om te zien. En zeg nou zelf: een gerecht dat er mooi uitziet smaakt toch meteen een stuk lekkerder? 

Eenvoudig & gezond
Het grote voordeel van bowlfood is dat het vaak heel gezond én simpel te bereiden is. Ook lenen de bowls zich perfect om een vegetarische of vegan variant van je maaltijd te maken. Precies wat we nodig hebben! We willen graag een gezonde, voedzame maaltijd, maar hebben lang niet altijd zin (of tijd) om uren in de keuken te staan. Bovendien zijn de bowls makkelijk in kleinere porties te maken. Een ideaal maaltje dus als je een avond alleen eet.
 

Kies je kom
De basis voor een foodbowl begint natuurlijk met het uitzoeken van een paar mooie kommen of schaaltjes. Kies je voor kommen met of zonder motief? Porselein of aardewerk? En ga je voor kleurrijk of liever een neutralere tint? De keuze voor een mooie kom is aan jou. Eén ding is zeker: in een mooie kom komt elk gerecht perfect tot zijn recht! 
X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook