Webshop

Kerstpakketten Top 20

Meer dan 500 pakketten, net even anders!

  1. Sorteren: Prijs | Naam
  2. Per pagina:
21 van 21 producten

Kerstpakketten Top 20

Kerstpakketten 2018 

X-masgiftsonline: Net even anders in kerstpakketten! En dat willen we ieder jaar weer opnieuw waarmaken. Ook dit jaar zal onze kerstpakkettenwebshop weer gevuld gaan worden met de leukste kerstpakketten. Wij zijn volop bezig met het samenstellen van nieuwe originele kerstpakketten. Kijk dus regelmatig voor alle nieuwe kerstpakketten.
In de huidige Top 20 vindt u de meest populaire kerstpakketten van afgelopen jaar.

Rituals pakketten

De Rituals kerstpakketten zijn al jaren zeer in trek en worden ieder jaar nog weer populairder. Vanaf oktober vindt u alle nieuwe giftsets van Rituals weer online. Tot die tijd mogen we daar helaas nog niets van laten zien, maar u zult hier niet teleurgesteld over zijn. Ook wij worden ieder jaar weer verrast door de mooie verpakkingen van de nieuwe Rituals giftsets.

Kerstpakket met thema Teamwork

Ook de kerstpakketten met als thema Teamwork en bijvoorbeeld Bedankt komen ook ieder jaar weer terug in onze Top 10 van kerstpakketten. Dit is natuurlijk ook wel logisch voor een kerstpakket, waarbij je de medewerkers wilt bedanken voor hun inzet en teamwork.

Nieuw in 2017:

Keep up the good work

Rond de feestdagen kan je nu als werkgever op stijlvolle wijze eens extra laten zien dat je zo trots als een pauw bent en je medewerkers laten weten dat ze het afgelopen jaar een sterk staaltje werk hebben geleverd. Medewerkers kunnen zich gemakkelijk identificeren met de personen die afgebeeld staan op de Keep up the good Work verpakkingen. Daardoor komt de positieve boodschap persoonlijk over. Net een extra accent van aandacht. De tekeningen op het hippe beton verwijzen met een knipoog naar de boodschap in het ronde logo. De winterse kleuren bordeaux, blauw, okergeel en bruin voegen warmte toe en maken de lijn makkelijk combineerbaar met een cadeau. Voor dit jaar Chapeau, petje af... en voor volgend jaar: Keep up the good Work!

With Compliments

Stijlvolle, chique lijn uitgevoerd in zwart-wit met een goud accentje. In deze lijn draait het om de inspirerende, waarderende teksten. Hiermee kun je de ander een mooi compliment geven op een luchtige manier.


Foodpakketten

De foodpakketten zijn een vaste waarde in de Top10. Dit kan met een kleurenthema zijn of bijvoorbeeld een merkenpakket. Rood en Blauwe kerstpakketten zijn al jaren een Topper.

Facebook