Originele kerstpakketten

Meer dan 500 pakketten, net even anders!

  • Maatwerk
  • Duurzaam
  • Persoonlijke aandacht
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
In ons online kerstpakkettenpakhuis vindt u een groot assortiment met daarin voor ieder wat wils. Laat u betoveren door deze onuitputtelijke bron aan inspiratie!
U bestelt snel en eenvoudig hét perfecte kerstpakket. Vanaf 20 pakketten is zelfs elk pakket naar wens aan te passen! Vraag via pagina Maatwerk kerstpakket uw eigen inlogcode aan en begin meteen met het samenstellen van het ultieme kerstpakket voor uw organisatie.


Rituals giftsets kunt u combineren met andere artikelen uit onze webshop om zo het perfecte cadeau voor de ontvanger zelf samen te stellen!

Hoe je een Rituals cadeaupakket zelf kunt samenstellen:

Stap 1: Kies een Rituals giftset waar u een pakket mee wilt maken en selecteer deze. U komt nu op de detailpagina

Stap 2: Selecteer één of meerdere producten bij "Maak een pakket van dit product"

Stap 3: Vul het aantal bij het product in (in veel gevallen zal dit 1 zijn, maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om 2 baddoeken aan een giftset toe te voegen)

Stap 4: Vul onderaan het aantal pakketten weer zoals u wilt ontvangen in de gemaakte samenstelling

Stap 5: Klik op Toevoegen aan winkelwagen

Stap 6: U kunt nu of verder winkelen om meer pakketten samen te stellen of toe te voegen of verdergaan met afrekenen

In december worden de pakketten in een kerstdoos verpakt, buiten deze periode wordt het in een cadeaudoos verpakt.
  1. Sorteren: Prijs | Naam
  2. Per pagina:
26 van 26 producten

Rituals giftsets

De producten van RITUALS zijn onderdeel van verschillende Oosterse rituelen. Om deze Rituelen volledig te beleven, zijn er heerlijke Rituals giftsets beschikbaar. Zo is er voor iedere gelegenheid een cadeaupakket. 


De cadeaupakketten zijn er in verschillende maten. Van een klein verwenpakket om iemand te bedanken, een medium of groot verwenpakket of een extra grote giftset voor een speciale gelegenheid.

Rituals verwenpakketten voor 2021/2022: 


Mini: Beauty to go Sakura / Bauty to go  Ayurveda / UItimate Handcare collection/Holi treat

Small: Ayurveda treat / Mehr treat/ Sakura treat / Hammam Treat / Jing Treat / Samurai treat / Karma treat

Medium: Sakura Ritual / Ritual of Mehr / Ayurveda Ritual / Jing Ritual / Hammam Ritual / Samurai Ritual / Ritual of Karma / Holi Ritual

Large: Ayurveda Collection / Karma Collection /  Sakura Collection / Samurai Collection  / Ritual of Mehr Collection / Jing Collection

Extra large: Sakura Ceremony / Ayurveda Ceremony 

X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook