Webshop

  • Veilig online betalen met iDeal of creditcard
  • Gratis verzending vanaf 500
  • Leveringen in heel Nederland & België
  • Live chat voor vragen

TOUCHit headphone silver

SACKit

Artikelnummer: 132911
Minimale afname: Vanaf 20 bestelbaar
Levertijd: Direct leverbaar

91,00

110,11 incl. BTW

On-ear koptelfoon met ANC - Draadloze vrijheid met TOUCHit
Alleen jij met je muziek. Laat je vervoeren door de klanken van je lievelingsmuziek en beleef ze opnieuw met het onovertroffen geluid van de unieke en exclusieve TOUCHit koptelefoon, welke de gerenomeerde Red Dot Design Award heeft ontvangen. Gebruik de ANC-functie en sluit het lawaai buiten. De TOUCHit is een in-ear koptelefoon met een heel uniek ontwerp, dat je een fantastisch geluid en een maximaal comfort biedt. De oorschelpen hebben een bijzonder ”double doughnut” ontwerp. Dat betekent dat je van optimaal comfort en een optimale pasvorm geniet, terwijl de geluidskwaliteit ook op en top is.

Tijdens de treinreis, het koken, de training of een wandeling in het bos. Neem de draadloze TOUCHit headphones overal mee naar toe en geniet 22 uur lang van een fantastisch geluid, na een keer opladen.

De TOUCHit koptelefoon heeft een Deens ontwerp van de allerhoogste kwaliteit. Je kiest voor schoonheid en nieuwe, met zorg uitgekozen materialen, in combinatie met functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Samen vormen de materialen metaal, stof en synthetisch leer in mooie kleuren een product dat nog jarenlang meegaat. Je kiest voor een tijdloos ontwerp en slijtvaste kwaliteitsmaterialen.



Onovertroffen geluid
Verras je oren met de geluidskwaliteit van de TOUCHit koptelefoon. Geef je favoriete muziek een nieuw leven en geniet ongestoord en intens. Gun jezelf het plezier om helemaal op te gaan in je muziek en geniet van de verfijnde klanken. De TOUCHit koptelefoon geeft muziek met een vol geluid en veel nuances en een kristalhelder stemgeluid. Geniet onderweg van een prefect geluid.

Bluetooth koptelefoon
Alles is vanzelfsprekend draadloos met elkaar verbonden via Bluetooth. Vergeet die irriterende snoeren in de trein of tijdens het hardlopen en trainen. Sluit je telefoon, tablet of computer met een klik aan - supermakkelijk en eenvoudig.

Active noise cancellation
Gun jezelf een moment waarop je je voor 100 % op je muziek kunt concentreren en niet door andere dingen in de omgeving gestoord wordt. De ANC-technologie minimaliseert achtergrondgeluiden, zodat jij je kunt onderdompelen en laten verleiden door je muziek , luisterboek of podcast. Deze functie wordt jouw beste maatje als je het vliegtuiglawaai of de herrie in de sportschool niet wilt horen of wanneer je stofzuigt of gras maait.

Lange batterijtijd
Geniet 22 uur lang van draadloos geluid na een keer opladen. Neem de koptelefoon overal mee naar toe: tijdens je vliegreis, je sporttraining, treinreis of tijdens het koken. Het opladen van de TOUCHit koptelefoon is heel gemakkelijk met de bijgeleverde micro USB-kabel.

Deens ontwerp
De TOUCHit is het resultaat van een zorgvuldig uitgewerkt Deens ontwerp. Het resultaat is een stijlvol en functioneel product, dat nog jarenlang meegaat. De materialen zijn zorgvuldig uitgekozen met het oog op comfort en een lange levensduur. Een exclusieve, mooie combinatie van materialen; stof, metaal en synthetisch leer. Samen vormen ze een te gekke koptelefoon, die elke outfit nog cooler maakt.

Comfortabele pasvorm
Weg met die koptelefoons die niet lekker zitten! Zowel de pasvorm als de materiaalkeuze zorgen ervoor dat de TOUCHit Headphones supercomfortabel zitten. De TOUCHit is een on-ear koptelefoon die niet het hele oor bedekt. Daarom kun je hem urenlang dragen, zonder dat je het te warm krijgt. Een verstelbare beugel, flexibele oorschelpen en twee zachte kussens op elke oorschelp zorgen voor een ultiem comfort en een flexibele pasvorm die je persoonlijk kunt aanpassen - vet!

”Double Doughnut” ontwerp
De oorkussens van de TOUCHit koptelefoon hebben een heel uniek ontwerp dat zorgt voor een sublieme geluidskwaliteit en tevens comfort biedt. Meestal bestaan de kussens op de oorschelpen van een koptelefoon uit een enkele ring. De TOUCHit Headphones heeft twee ingebedde ringen op elke oorschelp. Het speciale ontwerp van de oorkussens zorgt ervoor dat je meer van het geluid uit je koptelefoon kunt genieten en minder last hebt van omgevingsgeluiden. Je krijgt een on-ear koptelefoon die goed aansluit op je oren, zonder dat het oncomfortabel is.

Handsfree bellen
“Let’s stay in touch!” De TOUCHit koptelefoon heeft een ingebouwde microfoon, zodat je handsfree kunt bellen. Praat met je beste vrienden en familie, terwijl je kookt, rijdt of een wandeling maakt.

Compatibele snoeren
Draadloze vrijheid is prettig , maar wanneer de stroom opraakt kun je de bijgesloten kabel altijd aansluiten en onbegrensd verder luisteren.

Bediening via de koptelefoon
Verander met één klik van nummer. Zo eenvoudig kun je je muziek via de koptelefoon programmeren. Met behulp van de knopjes op je TOUCHit, kun je je muziek regelen en oproepen beantwoorden, zonder dat je je telefoon uit je zak hoeft te halen. Hoe cool is dat!

Aantal:

heeft u vragen?

We zijn 24 / 7 bereikbaar

0573-400393

mail ons uw vraag

Heeft u vragen, twijfel dan niet en neem contact met ons op. 

direct live chatten

U kunt rechtstreeks direct contact met ons hebben via de chat. 

Indien wij beschikbaar zijn, verschijnt het label "Chat" rechts op uw scherm.

06-50518966

Praktische informatie

Alle pakketten kunnen aangepast worden aan uw specifieke wensen.
Dit is al mogelijk vanaf 20 pakketten.

Bestellen / pakket aanpassen:

Bestel direct of vraag vrijblijvend een offerte aan (vanaf € 2000).

Via Maatwerk kerstpakket stelt u geheel naar eigen wens online een kerstpakket samen uit een assortiment van meer dan 6.000 food- en nonfoodproducten. Vraag meteen uw inlogcode aan.

Levering:

De pakketten worden ingepakt in een feestelijke kerstdoos op onze eigen productie-locatie en worden vanaf € 1000 franco op 1 adres geleverd. In overleg zijn meerdere afleveradressen mogelijk. De losse Rituals giftsets worden niet standaard verpakt in een kerstdoos. Uiteraard kunnen we dit wel in een kerstdoos verpakken, de kosten daarvan variëren afhankelijk van de grootte van de set  van € 1,00 tot € 2,50 (excl. btw).

De levering vindt plaats op wegwerppallets op begane grond, door onze vaste transporteur. Dit is mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Voor individuele pakketten of kleinere orders bestaat de mogelijkheid om deze via PostNL te laten verzenden. Levering via PostNL kan van dinsdag t/m zaterdag.

Het afhalen van uw bestelling is 7 dagen per week mogelijk tussen 8.00 en 22.00 uur. Laat wel even weten wanneer u deze wilt ophalen, dan zorgen wij dat het klaar staat!

Indien een artikel is uitverkocht, wordt deze vervangen door een gelijkwaardig artikel in dezelfde of hogere prijsklasse.
X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook