Webshop

Kerstpakketten Top 20

Meer dan 500 pakketten, net even anders!

  1. Sorteren: Prijs | Naam
  2. Per pagina:
25 van 25 producten

Kerstpakketten Top 20

Kerstpakketten 2018 

X-masgiftsonline: Net even anders in kerstpakketten! En dat willen we ieder jaar weer opnieuw waarmaken. Ook dit jaar zal onze kerstpakkettenwebshop weer gevuld gaan worden met de leukste kerstpakketten. Wij zijn volop bezig met het samenstellen van nieuwe originele kerstpakketten. Kijk dus regelmatig voor alle nieuwe kerstpakketten.
In de huidige Top 20 vindt u de meest populaire kerstpakketten van afgelopen jaar.

Rituals pakketten

De Rituals kerstpakketten zijn al jaren zeer in trek en worden ieder jaar nog weer populairder. Vanaf oktober vindt u alle nieuwe giftsets van Rituals weer online. Tot die tijd mogen we daar helaas nog niets van laten zien, maar u zult hier niet teleurgesteld over zijn. Ook wij worden ieder jaar weer verrast door de mooie verpakkingen van de nieuwe Rituals giftsets.


Nieuw in 2018:

Adventure / Explore

Erop uit trekken, even weg zijn uit het alledaagse leven. Wanderlust, de behoefte om de wereld te ontdekken. Avonturen tegemoet gaan in welke vorm dan ook. Dichtbij of juist ver weg. Samen met anderen of juist even alleen. Het maakt niet uit waar naartoe. Jezelf uitdagen om (een klein stukje) uit je comfortzone te stappen en laat je verrassen door wat je onderweg tegenkomt. Adventure! 

Foodtruck

Gezelligheid, lekker eten, leuke mensen en muziek. Dat is de Foodtruck Experience. Foodtruck festivals worden elk jaar populairder. Een hapje en een drankje in de buitenlucht, genieten met je vrienden en veel gezelligheid. De ludieke foodtruckjes zijn een lust voor het oog. Het streetfood wat geserveerd wordt smaakt nog beter in de buitenlucht. Geniet mee van een sateetje bij de Hupsate truck of waag een dansje bij Wrap’n roll. Kortom: kom gezellig langs!

Foodpakketten

De foodpakketten zijn een vaste waarde in de Top10. Dit kan met een kleurenthema zijn of bijvoorbeeld een merkenpakket. Rood en Blauwe kerstpakketten zijn al jaren een Topper.

Facebook